Rasmus


Rasmus

Strax innan vi lämnade ifrån oss Russe köpte vi en c-ponny till Emma. Vi tänkte att hon nog var tillräckligt stor för att klara en snäll c-ponny. Det visade sig tyvärr inte riktigt stämma. Nog för att Rasmus är en supersnäll ponny men han var på tok för stark för lilla Emma. Rasmus är en connemarakorsning född 1991 som hade tävlat svåra klasser i dressyr i lite yngre år. Snäll och genom-go men tyvärr lite för stark i skog och mark. Honom hade vi bara under sommaren och sålde honom sedan till en stallkompis. Numera är även Rasmus pensionär och lever ett lyckligt hästliv på våran lösdrift. Hans matte har valt att ha honom inackorderad hos oss och det är både jag och Emma jätteglada för.

5 svar på ”Rasmus

 1. Hej,
  Jag och min familj är Rasmus första ägare, jag surfade nätet lite för att se om det gick att hitta ngn info om hur det gått för Rasmus och då hittade jag in på den här sidan. Lever han fortfarande?
  Med vänlig hälsning, lina

  • Hej Lina
   Jo jag tror Rasmus fortf lever. Han är sällskapshäst åt en äldre dam´s galopphästar. Jag sålde honom till en kompis och hon har lånat ut honom till denna dam. Jag har daglig kontakt med kompisen så jag får nog veta om något händer med Rasmus. Hon har nu köpt en egen gård i närheten av Vingåker så om den gamla damen inte längre orkar ta hand om Rasmus så lär han få åka hem till Bella igen.

   • Åh va kul att höra! Lilla plutthästen, fint för honom 🙂 Vi bor inte långt ifrån Vingåker (Örebro/Katrineholm).

    • Hej! Vet du om Rasmus finns kvar i livet och i så fall var? Mvh Emma Lagerström (syster till Lina, som skrev här ovan för några år sedan)

     • Hej Emma
      Rasmus gick bort precis i början på sept. Han fick problem med hovarna och gick på smärtstillande den sista tiden. Han levde ett mycket långt och fint liv <3 Älskad in i det sista!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.