Blää dag

Som jag skrivit här i bloggen förrut – det finns vissa dagar på året som jag önskar att jag inte ens visste hur man stavade till häst. Detta är en sådan dag 🙁

Inte nog med att himlen fylldes med detta vita ludd som jag hatar utan när vi kom till stallet mitt på dagen idag så hade alla fyra hästarna fullkomligt demolerat sina foderlådor som de har i hagarna. Igår kväll ägnade jag ca 2 timmars arbete åt att sätta dit deras nya slow-feednät som jag köpt. Idag när hästarna kom ut i hagarna så blev de väl antagligen så frustrerade av att det inte bara var att gluffsa i sig att de demolerade lådorna. J-kla hästar!

När vi sedan efter mycket om och men åkte hem så fick jag köra 40km/h bara för att det snöade så mycket så jag inte såg vägen. Blääää!!!

Bara för det så bjuder jag på en fin sommarbild och drömmer mig framåt i tiden:

5 svar på ”Blää dag

      • Förstår vad du menar….eftersom jag vet hur det såg ut framför dörrarna. DU är en extrem kämpe som inte ger sig i första taget. Är djupt imponerad över din uthållighet:)
        och… det BLIR bättre….i vår…:) Åh vad jag längtar!!

  1. Ja vissa dagar vill man helst bara glömma, men sen kommer en sån dag när alt bara flyter på och alla hästar (& människor) är solstrålar då blir man lycklig igen!!! Men gråa snöiga blöta dagar som igår kan man vara utan!!!

    • Tack för pepping. Och du har ju rätt … men det blev tyvärr en till blää-dag 🙁
      I morgon kanske det känns bättre. Hoppas det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.