Snart fullt

Under förra veckan och idag har vi haft lite folk som kommit och kollat på lösdriften och stallplats … så snart är det fullt i både stall och på lösdrift 🙂 Känns jätteroligt att det börjar fyllas med på folk och hästar. Eller tja hästar har det funnit gott om hela tiden 😉

Idag var det uteritt på schemat igen – Emma tog Nido-ponken denna gång och han var lika pigg som Cuba häromdagen.  Igår eftermiddag red Emma och Jassan ut med småpojkarna och de hade haft jätteroligt … i mörkret på två små busiga b-ponnyer 🙂

Vårt sovrum är nu helt klart och vi flyttade in igår kväll. Det blev så himla fint och jag är så himla glad att jag stod på mig vad gäller färgvalet. Tre väggar är tonad vid (med rosa ton) och den fjärde väggen är gammelrosa (åt det bruna hållet). Så varmt och fint 🙂 På tisdag kommer vår nya säng och DET ser jag fram emot jättemycket.

På lördag och söndag är det hoppkurs hos Jenny – det ska bli jätteroligt men det betyder att jag inte har så mycket att rida på över helgen. Kanske jag kan få låna den röda odågan.

2 svar på ”Snart fullt

  1. Hej Pernilla!
    Vet du att Sudden står på Uringe. Det är ju inte så långt från där ni är!
    Han ser ut att trivas väldigt bra och hans ryttare är en fantastiskt gullig tjej.
    Vi har också flyttat dit och trivs mycket bra.
    Det är roligt att läsa din blogg
    Ha det gott
    Johanna

    • Hej
      Ja jag vet att Sudden står där. Jag sålde honom till Sofia för snart 2 år sedan. Hon är fantastisk med honom. Rider honom i bara halsring – ute i skogen, hoppar bana med bara halsring m.m.
      Vi träffas ibland, jag har hälsat på och hon har hälsat på hos oss.

      Vad bra att ni trivs. Uringe verkar vara ett bra stall 🙂

      Ha det gott!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.