Skönt

Idag har det regnat mest hela dagen här – då fick mina hästar komma in i sina boxar. Det tyckte de nog om 🙂 TACK snälla Lisa för hjälpen!!

När jag och Emma kom till stallet gjorde vi snabbt som tusan i ordning Cuba och Nido och slängde in dem i transporten för färd till BRS. Där övade Emma LB:2 på Vallen – lång bana. Det gick superbra med Nido och ganska så bra med Cuba. Det är nämligen dags för tävling på söndag – LB:2 med både Cuba och Nido 🙂 Tänk att hoppe-prinsessan ska ut och försöka bli dressyr-prinsessa 😉

När vi kom tillbaka fixade och donade vi en stund med lite av varje och sedan var det dags för mig att rida lektion för Moa igen. Såå roligt! Denna gång fick jag äran att låna Nizze – då ju Cuba redan gjort sitt för idag. Och eftersom jag varit hos naprapaten idag och då får jag egentligen inte rida, så tog vi ett relativt lugnt pass. Men roligt 🙂 Under tiden jag red Nizze så red Emma Kakan.

Sedan när vi ridit klart så släppte vi ut alla hästarna igen. Känslan att få släppa ut hästarna igen och slippa stänga in dem i tråkiga boxar hela natten 😀 Jag är bara så glad över att jag själv får bestämma hur jag vill göra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.