Duktig kille

Som den fina prins han är så gick han igenom besiktningen helt utan anmärkningar. Förra gången, i oktober, tyckte veterinären att Nizze var en aningens i underhull men nu var han helt okej. Eftersom han är låg i rang i hagen så har han väl inte alltid fått komma fram till maten men sedan i oktober har jag öst på med mat när han varit inne och det har gett resultat.

Igår plockade jag och Emma ihop alla saker som ska följa med Nizze till hans nya hem. Vi putsade upp två träns och sadeln inkl sadelgjord och stigläder. Det är en hel del grejor vi skickar med:
Sadel – jacson santa cruz marengo
Hopp-platta
Ett komplett brunt träns med bett och fint glittrigt pannband
Ett komplett svart träns med bett och fint glittrigt pannband
Ett Horeware Amigo vintertäcke inkl. hals
Ett fleece-täcke som han vunnit
Ett bomullstäcke till sommaren
Ett schabrak med ponnyteams-logga
En padd att ha under sadeln
Ett par senskydd
Ett par stryk-kappor
En lädergrimma med hans namn ingraverat

Ja vi tänkte att det var bäst att han fick med sig bra saker som han är van vid när han nu ska byta hem. Nizze blir Amandas första ponny så då vet man ju att sakerna kommer till användning 🙂

1 svar på ”Duktig kille

  1. wow, vilken lycka för Amanda att hon fick förmånen att köpa Nizze av er. En bra ponny, väl hanterad och med ägare som är mycket mån om både häst och ny ägare. Ni är verkligen en förebild för andra som säljer hästar! Hoppas allt går bra och att Nizze kommer trivas med sin nya ryttarinna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.