Elphins Roquefort RP 174


Bilden lånad från Stuteri MW ´s hemsida

Med lite tur flyttar den här godbiten hem till oss inom kort. Elphins Roquefort (alias Rocky) är en godkänd ridponnyhingst född 2007 e: Verona´s Gerswin u: Mozzarella
ue: Donauwind. Rocky är en vänlig, väluppfostrad hingst med enorm utstrålning och fantastiska gångarter. Han har dubbeldiplom med 53p i både hoppning och dressyr. Bruksprovsvinnare 2011 och han har verkat i avel.

Vi åkte till Stuteri MW för att provrida. Efter första ridpasset klev Emma av Rocky och sa att det var den svåraste ponny hon någonsin ridit men hon sken som en sol. Andra dagen blev det hoppning och det var kanske en aningens ännu svårare. Men varken jag eller Emma kunde sluta le under hela resan hem. Vi är så förälskade så det är inte klokt. Ägaren Maria sa att hon blev glad när hon såg Emma rida Rocky – ”äntligen en ryttare som inte börjar härja med händerna så fort hästen är pigg och glad”.


Emmas första ridpass på Rocky


Emmas andra ridpass på Rocky

            
Bilderna lånader från Stuteri MW´s hemsida

8 svar på ”Elphins Roquefort RP 174

  1. Vad roligt att provridningen gick bra 🙂 Han är jätte snygg!

    Jag skulle kunna komma förbi någon eftermiddag i veckan och titta på sidostycken, är det någon dag som är bra för dig, eller om ni vill komma ner och titta på hur Fia bor?

    Läst på om St. Hippolyt NutriStar och det verkar vara bra, men de prisuppgifter jag kan hitta på den så verkar den vara rätt dyr jämfört med att köpa potatisprotein-baserat foder?

  2. Vad roligt! Jag jobbade på MW en sommar för tre år sedan och kommer ihåg Rocky som en spinkig liten försynt typ 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.