Konstigt

Något konstigt är det med Cuba – hon är sig inte lik. Ett tag trodde jag att hon har kolik. Men hon fick stå inne i några timmar och bajsade då 3 ggr plus att jag såg henne bajsa i hagen också på fm.
Anledningen till att jag tycker hon är konstig: dels så ville hon verkligen inte bli fångad idag. Okej – det i sig är inte anledning till oro när det gäller just den damen. Men för det första så brukar hon ge sig så fort man får en arm över halsen på henne eller får tag i täcket, pannluggen, manen men nej inte idag 🙁 Anledningen till att jag absolut var tvungen att få tag i henne idag var att jag skulle flytta henne och Silvia till den andra delen av lösdriftshagen. Så när jag väl fått tag i dem båda och flyttat dem så lät jag dem vara i några timmar. När jag då gick ut i hagen för att kolla till dem så andades Cuba så konstigt och gick omkring och lyfte så på svansen. Hon kollade så konstigt på mig också. Vandrade en aningens oroligt omkring, åt inte men drack lite. Jag försökte få tag i henne men se nej det gick absolut inte. Då åkte jag hem och åt lunch och hämtade Emma. Det första vi gjorde när vi kom var att hämta in henne. Då var hon fortfarande inte intresserade av att bli fångad men det gick. Sedan lät jag henne stå i boxen från ca 16 till 19.30. Hon la sig visserligen ner en gång men var inte det minsta orolig och såg ändå ganska pigg ut på ögonen. Då beslöt jag mig för att hon får gå i hagen i natt och så får jag titta till henne igen i morgon.  Jag har aldrig haft fel när jag känt på mig att något inte stämt med någon av hästarna. Frågan är nog bara egentligen VAD som är fel – det kan ju lika gärna vara något med fölet 🙁
Jag ringde till seminstationen när hon var så konstig idag och Anita sa att är det något med fölet så kan jag ändå inte göra något. Om ca 15 dagar kan man ta ett blodprov för att se om hon fortfarande är dräktig. Jag väntar tills dess och så får vi se.

1 svar på ”Konstigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.