Cuba

Nu har vi ridit på Cuba – två gånger. Första gången i lördags slängde jag upp Emma. Jag tänkte att det är ändå 1 år sedan någon satt på henne och vem vet vad hon får för sig … 😉 Emma har ändå 100 gånger bättre balans än jag – hihi.
Cuba tog det med mycken ro 🙂 Inga problem alls. Det blev bara 15 minuters skritt men ändå. Igår vågade jag mig på att hoppa upp själv och hon var väldigt pigg och glad men så snäll och det verkar som hon kommer ihåg vad som händer 🙂 Jag skrittade i ca 25 minuter, dels tog jag följe med några som skulle skritta av sina hästar och dels skrittade jag en stund på utebanan. Jag tror hon gillar det 😀

I söndags var hon dock vääldigt svullen över senan igen och hon hade till och med lite puls i benet 🙁 Jag avvaktade och ringde till veterinären på måndagen på vägen till stallet. Vet. var inte på plats men skulle ringa mig på torsdag. Men när jag kom till stallet sedan så var hennes sena precis som vanligt igen. Så nu idag ska det bli spännande och se om den är svullen och vad som händer i morgon. Jag tänkte att jag ska bara rida på henne när senan är fin och inte varm eller svullen. Så får vi se vad vet. säger på torsdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.