Veckan

Julen kom lite emellan här i bloggen kan man säga. Vi har haft en fin jul – firade här hemma med släkten 🙂

Vad gäller hästarna så hann jag med inte mindre än fyra klinikbesök under dagarna från 17 dec till 23 dec 🙁 Dels fick ju Rocky en kolik-känning = Stavkliniken den 17 dec.
Den 19 dec åkte vi med Rocky på planerat återbesök till Strömsholm och dagen efter åkte vi med Cuba och lilla Kakan till Stav på planerat besök. Cubas sena undersöktes återigen och Kakans sår-skada brändes.
Den 23 dec var det så dags att för alltid avsluta sagen Lilla Grå 🙁 – han blev triangelmärkt. Dock är han en lycklig ponny nu – han får bo på lösdriften, han har kompisar och han har inte ont. Så även om vi är ledsna över att han inte blev våra sago-dressyr-prins som tog sig hela vägen till SM så mår Nido bra och det är ändå huvudsaken!

Rocky-ponken och jag har lite olika åsikter om hur man beter sig på promenad så nu förtiden promenerar vi endast inom fyra väggar alternativt på ridbanan med grinden stängd. Oftast blir det ridbanan på förmiddagen och ridhuset på eftermiddagen när det har mörknat. Jag vill ju att Rocky ska få så mycket dagsljus på sig som det går.

Och som grädden på moset är Emma förkyld igen och jag har dessvärre också blivit smittad.

I morgon är det årets sista dag och gissa om jag är glad? Åh HERREGUD vad jag längtar efter ett nytt år – och jag ber till högre makter att nästa år ska bli bättre (för sämre vet jag inte riktigt om jag mäktar med!).

Jag ska, som så många andra göra en sammanfattning av 2013 – även om det inte är mycket att se tillbaka på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.