God hjälp

Även denna lördag fick jag sån fin hjälp – av hugade spekulanter på att få köra fyrhjuling 😀

alla-fyrhjuling

Bästaste mannen i mitt liv, finaste sonen med fin-fina flickvännen och så finaste dottern – alla hjälptes åt att fylla höburar medan jag var i stallet och fixade allt åt hästarna <3 Jag är nämligen superförkyld så det kändes toppenfint att slippa åka runt och fixa höburarna.

Efter de var klara så fick både sonen och sonens flickvän sin belöning (om än olika):

Sonen fick busköra lite fyrhjuling och flickvän fick rida en liten stund på Cuba

alice-cuba

Det var roligt tyckte hon och jag hoppas att jag snart ska kunna erbjuda något lite roligare att rida på. Visst finns det ingen snällare än Cuba men man kan inte ens sätta en sadel på den tjocka lilla kroppen 😀

Idag har vi åkt till Strömsholm och lämnat tillbaka lilla Kakan. Den fina lilla tjejen som vi fick låna av snälla Maria (w-elit.se) och som tyvärr blev skadade (sparkad) efter endast 2 veckor hos oss. Nu är Kakan helt och hållet frisk och fin igen men eftersom vi ändå tycker att hon är för liten för Emma så bestämde vi oss för att lämna igen henne. Resan gick bra men det var ändå lite tråkigt att lämna ifrån oss henne – en snällare häst har jag aldrig träffat! <3 Den fina ponnyn kommer göra en liten tjej väldigt lycklig en vacker dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.