Dressyrprinsessa

Ja det ligger nog och gror en liten dressyrprinsessa i vår holländska hopponny 😉 Igår åkte vi på damens första dressyrträning och mycket riktigt – bra bärig trav med riktigt fina ben, stoooor rund galopp och mycket bra skritt. NÄR hon väl slappnar av 😀 Nu ska denna dam inte gå några dressyrtävlingar men det är ju alltid trevligt när hästarna klarar av att slappna av. Hennes överlinje skulle också behöva stretchas ute lite mer vid ridning. Emma fick riktigt riktigt BRA hjälpmedel att ta till vid ridning av lilla damen.

Idag har bästaste kiropraktorn varit ute och känt på LillePrins och på Rocky <3 – hon var sååå nöjd och tyckte Rocky var i sitt livs form – yey!! Prinsen tyckte hon också var riktigt fin, speciellt för att vara så ung och det håller jag verkligen med om. Hon lossade och hade sig lite på båda men absolut inget allvarligt!

I morgon åker vi till Stav för att göra en hingstbesiktning inför att få ut hingstlicensen och på fredag åker vi till Stav igen för att kolla hans skada.

I morgon ska vi även på vattenträning, vår vet. kommer ut och ska ge Cuba hennes sista abortvirusvaccin och sedan på kvällen ska vi på hoppträning = mycket nu 😉

cuba_dag230

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.