Vingåker dag 3

Lördag – och eg, från början, var det meningen att Emma och Zam skulle vila på lördagen men vi efteranmälde till dagens LA eftersom att LA med ackumulator inte gills som kval.

Först skulle Julia hoppa LB+ – vilket hon gjorde med den äran. Jösses vad den ponnyn kan hoppa. Tyvärr ramlade Julia av efter att hon glömt banan, styrt undan från ett hinder och insåg att det var just det hindret hon skulle hoppa, gör ny anridning varpå Mitra vägrar och då ramlade Julia tyvärr av. Detta var i andra fasen så hon blev ändå felfri i första. Otroligt duktigt ridet och Mitra hoppade kanon!

Sedan var det då Emmas tur och nu hade vi lite mer önskemål om felfritt! För att få ett till kval till MSV. Men tyvärr – Emma blev faktiskt tvungen att utgå. Efter att ha hoppat 9 av 11 hinder (med ett pet) så gick det helt enkelt alldeles för fort. Efter första hindret i trekombinationen väjde Zam undan b-hindret och Emma kände att det gick för fort så hon valde att utgå. Vilket i den situationen var helt rätt.

Efter ritten kände Emma att det kändes som något var fel och eftersom jag känner min dotter och VERKLIGEN litar på hennes känsla så började vi felsöka. Jodå – ett sår, som jag trodde var efter ett insektsbett under hakan – låg precis under kedjan på bettet. Såklart hade han ont av det 🙁 Kan vara den anledningen till att det går fortare och fortare.
Vi fick tipset att linda kedjan med vetaflex, vilket vi gjorde. Jag lindade även på eltejp så det skulle bli helt ”lent”.

Efter att tjejerna så duktigt gjort sitt dagsverke åkte vi till Vingåkers Factory Outlet. Vi började med att äta lunch och sedan strosade vi runt bland alla kläder, skor och prylar ett tag. Men så kul var de inte så istället åkte vi tillbaka till tävlingsplatsen och kollade på våra duktiga klubbkompisar som skulle rida MSV. Det var jättekul för en av tjejerna vann det åtråvärda Friends-gehänget 😀

På kvällen kom Nicklas och vi gick ut och åt middag 🙂 Mycket trevligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.