Att säga Hej då

Som jag har sagt tidigare – vissa hästar gör ett större avtryck än andra. Idag har vi lämnat över Calle till hans nya ägare. Calle är en sådan som lämnar få oberörda. Vi har haft så otroligt mycket glädja av honom och nu hoppas och tror jag att hans nya ägare ska få lika mycket glädje.

dsc_0085 dsc_0215 dsc_0200

TACK Calle för de här åren <3

3 reaktion på “Att säga Hej då

    • Vi har sålt Calle för att han visat att han inte vill hoppa högre. Våra mål överensstämmer inte med hans vilja. Han hoppar alldeles fantastiskt upp till ca 125cm och då ska han inte behöva pressas högre. Nu får han ett underbart hem med massor av kärlek och pyssel och alldeles lagom mycket krav. Han kan få lära en till ryttare att verkligen rida bra 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.