Nu är han inriden

För lite mer än tre år sedan föddes den här lilla killen:

Han föddes hos Charlie – Stall Pooh – och jag köpte honom bara några veckor gammal. Han har precis den prestations-stam för hoppning som jag vill ha i en ridponnyhingst. 6 månader gammal åkte han transport upp från Skåne hem till oss här hemma. Från första början har han visat på sitt extremt härliga, coola temperament.

I början på april i år skickade jag ner Bitcoin till Sofie Relander för inridning. Men egentligen börjar den historien långt tidigare – redan 2012 faktiskt. Jag och Emma köper då Elphins Roquefort RP174 av Maria Winberg, som är mamma till Sofie. Sofie är den som utbildat Rocky och i början är Emma lite ovan vid känsligheten hos Rocky men med åren som går är det exakt den typen av känslighet som blir det som Emma efterfrågar och vill ha hos de hästar/ponnyer hon rider. Detta gör att vi väljer att fråga Sofie om hon vill rida in Bitcoin åt oss. Som sagt i april åker Bitcoin till Sofie, som en oinriden liten pluttig 3-åring. 2 1/2 månad senare får vi hem en inriden, otroligt fin, väl omhändertagen, vacker 3-årig hingst. Vi kan inte vara mer nöjda än vi är. Han är cool, otroligt välbalanserad och precis sådär känslig som vi vill ha honom.

Nästa år är det dags för Bitcoin att gå bruksprovet, som 4-åring och jag kan säga att det känns självklart att be Sofie Relander att visa honom.
Vi kommer även att skicka Hero Pooh till Sofie för inridning och ev. visning på 3-årstest (om han är mogen för det).

Jag är så otroligt GLAD i den här killen – han har tagit en stor bit av mitt hjärta. Den delen som delvis blev tom när vi var tvungna att ge upp drömmen om Rocky.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.