Sommar, sommar, sol

Vilken sommar – inte rolig ur häst-perspektiv men såå skön ur värmeperspektiv. Dock känner  jag mig mer som en hästmänniska än något annat. Det ÄR och kommer bli extremt dyrt. Mina hästar gick på enbart bete i bara en enda vecka, sedan var det tillskottsfodring som gällde. Jag har lyckats köpa på mig foder så det räcker KANSKE året ut men inte mer. Jag scannar nätet varje dag efter foder-annonser. Jag vill i möjligaste mån slippa köpa från utlandet men i värsta fall så …

Jag har sålt Poohlia och Exsus Kiara till trevliga Maria i Norrland.

Rowena har åkt till sin nya ägare i Dalarna.

Alla inackorderingarna har sagt upp sina platser och jag är rätt nöjd över det. Med den foderbrist som råder känns det säkrare att bara ha sina egna att sörja över i vinter.

Nu håller vi tummarna för att vi får tag i foder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.