Enligt plan

Igår hann jag med allt jag hade planerat och lite till. Jag påbörjade nedmonteringen av fölboxarna och blev nästan klar. Tog också ner allt staket som skulle ner. Det jobbet fortsatte jag idag så nu är det nästan helt färdigt. Skönt!

På kvällen igår monterade vi ihop Emmas kök – eller ja i alla fall alla skåpen till köket. Det var jobbigt för ryggen men nu är det gjort i alla fall.

Eftersom hoppningen började idag på ryttar-vm så planerade jag och Emma dagen så att vi skulle vara helt klara vid 15. För att kunna sitta här och kolla, vilket vi nu gör 😃
Vi har startat upp Connys höstskola genom att rida ute i skogen och mark. Jag har gått med och haft honom i longerlina, fast Emma håller i tyglarna. Longerlinan är bara för säkerhets skull. Idag släppte vi linan och såklart skötte han sig som den stjärna han är 😍

Efter att Emma gjort pannakakor till oss för lunch och vi ätit så red jag på ridbanan – det tillhör inte vanligheterna men jag ville att Emma skulle filma mig så jag fick se hur det ser ut när jag rider. Efter att ha sett filmerna undrar jag lite vad jag håller på med händerna i galoppen 😳

Nu väntar en eftermiddag och kväll framför tvn med massor av härlig hoppning på världsnivå 😃🏇

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.