Ont

I onsdags pysslade jag med att montera ner föl-boxarna och jag donade lite staketet runt ligghallen. Jag satta bland annat ner 3st plaststolp. Vi har otroligt mycket sten i våra marker så att stolpa kan vara ett jäkla meck. Som en lite mer snabb lösning tänkte jag att plaststolp var en bra ide. Det var inte så lätt så jag fick hålla på ett tag och som konsekvens av det fick jag riktigt jäkla ont i nacken, eller eg sidan av halsen. Den muskeln/senan som går från axeln och fäster upp i huvudet bakom örat. Ju mer dagen gick ju ondare fick jag. Ändå satt jag med vetekudden i flera timmar framför tvn. På morgonen när jag vaknade igår hade jag så gräsligt ont så jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Det strålade både uppåt och ned, hela armen gjorde ont. Som tur var hade min naprapat en tid på förmiddagen. In dit och hon masserade och tryckte på knutor. Och jo det blev lite bättre men inte så mycket. Jag fick stränga order om att inte bli kall i området så jag hade en halsduk på mig hela dagen. På kvällen satt jag med vetekudden igen. Men fyy vad ont jag hade. Idag nu på morgonen är det marginellt bättre bara 😩

Gårdagen bjöd på lite roligt också – som tur är 😃

På kvällen åkte vi till Jenny och tränade hoppning med vår fina Mistery. Vilken stjärna hon är 😍 (bara 3 år gammal)

Ingenting var ett problem, massor av framåtbjudning och hon tittade inte på några hinder alls. UNDERBAR är bara förnamnet på denna fina tjej! Till salu också – så kom och köp vettja 😃
Mer info hittar ni på Emmas hemsida: www.stallexsus.se

På kvällen sedan såg vi hoppningen på svt-play. Jag säger bara Peder Fredricsson – vilken STOR STJÄRNA han är! Jag gillar alla våra svenska ekipage med Peder och RGB (inte med i detta VM) är det bästa vi har i Sverige, de spelar i en helt egen liga.

Eftersom min nacke/axel/hals fortfarande gör ont så blir det ingen ridning för mig idag heller men något måste jag ändå göra så får se vad jag hittar på. Lite cykling kanske ….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.