Typsikt

Nu ska det vara soligt (och kallt) några dagar och då tänkte jag passa på att rida en del i solen. Jag ska ju vara borta en vecka och tänkte liksom passa på. Jo men vad händer då? Såklart något!

Jag red i en av sommarhagarna, då ridbanan är som en skridskobana 😏, Frillan var en anings het så jag styrde in honom på en mindre volt varpå han halkar lite med ena frambenet. Då saktar jag såklart in och lät honom skritta på lång tygel en stund. När jag sedan tar tyglarna igen så kickar han och det fortsätter han med tills jag kliver av … MYCKET underligt. Jag tycker jag känner honom väldigt väl så min första tanke var ju såklart att han hade ont. Klev av och longerade lite lätt i båda varven. Han sprang både villigt och utan att halta så jag hoppas det bara var något väldigt tillfälligt. Han får vila några dagar så får vi se sedan. Men SÅÅ typiskt 😩

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.