När livet rullar fort

Mer än en månad har gått utan att jag skrivit en enda rad här … men livet rullar på i sån fart och på våren har vi alltid så himla mycket att göra. När våren redan i april bjuder på sommarvärme gör det ju att man verkligen inte väljer datorn framför ute-liv 😀

Nicklas och jag har byggt ihop stonas BB-avdelning (dvs ligghallen ombyggd till fölningsboxar). Det tog en helg att bygga ihop det – i lite lagom takt. Helgen efter fixade vi till staketen till fölhagarna som ligger i anslutning till varje fölningsbox. Det fina med mina fölhagar är att det inte går några hästar där på vintern så dels är det aldrig upptramat och dels ligger inget gammalt bajs kvar. När det går ston med sina föl där i på vårarna mockar vi varje dag. Det sista att fixa var nytt underlag. Ny torv och sedan på med massor av härlig halm. Det fixade jag och Emma på valborg. Så nu står BB klart för ston och deras ankommande föl.

Fast ingen visar några tecken på att det är nära – Darling har gått 320 dygn idag och Cuba 305 så det är ju lite tid kvar. I år ska jag inte stänga in dem så tidigt utan de ska gå kvar med sina kompisar lite längre. Eftersom jag ändå är hemma hela tiden så har jag ju ändå koll.

För övrigt har det både kommit och gått lite hästar här. Jag gick snabbt och köpte mig ett nytt avelssto men det kändes aldrig helt rätt så jag hittade ett nytt superfint hem åt henne rätt kvickt. Emma har sålt en ponny och Hero har åkt iväg på inridning. Sån fn bor här bara 9 hästar, så få har nog inte bott här sedan vi flyttade in. Av dessa äger jag bara 5. Två inack. Emma äger en och en är lånad.

MEN … sneapeak … i ett stall nära er inom en snar framtid:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.