Börjar bli tomt

Jag håller på och säljer en del hästar och det börjar tunnas ut i hagarna. I slutet på januari åkte Zacharia till sin nya ägare, förra helgen åkte Sky till sin. På fredag kommer Heros nya ägare och hämtar honom och på lördag åker Tate till sitt nya hem. Den sista mars ska Sam kastreras och när han har läkt ihop åker han till sin nya ägare. Kanske för mycket att säga att det börjar bli tomt men det tunnas i vart fall ut.
Med tanke på de senaste somrarnas torka och brist på bete så känns det bra att det inte blir så många hästar här i sommar. Det bästa för hästarna är ju om betet räcker långt in på hösten. Jag har ju i alla år här på gården tagit emot varierande antal sommarhästar men i år har jag beslutat mig för att inte ta emot någon alls.

2 svar på ”Börjar bli tomt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.