Bästa tiden

börjar nu. Alla håller väl med om att vår är något speciellt och för mig som har gården full med hästar så är verkligen våren en härlig tid. Gräset börjar gro, träden blir gröna och det är ljust nästan ända tills hästarna går in. Det är så obeskrivligt skönt med ljuset, tycker jag.

Vi jobbar hårt med att mocka bort vintern och städa i alla hagar. Jag har även gjort en ordentlig städning i stallet. Förra veckan kom en ny inackordering och i och med det var vi tvungna att städa så den nya skulle få plats. Därmed även städa bort en del damm och smuts. Det känns verkligen så befriande.

Idag påbörjade jag att mocka ur den första ligghallen. Jag gör det visserligen med traktorn men det blir en del handjobb också. Tung som tusan men det är tillfredställande då man ser resultat. Och man vet ju att det måste göras liksom.

Bilden är gammal men kan gälla även för nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.