Vår

När våren börjar komma så blir jag alltid så sugen på att vårstäda – till min mans stora besvikelse inte i vårt hus eller så utan på gården, i hagarna och i stallet 😂

Så häromdagen påbörjade jag i liten skala – stallet behövde en liten uppryckning. Dels låg det lite allmänt ”skräp” varstans och dels behövdes det städas lite mer noggrant än det som görs löpande under vintern. I ett stall blir det lätt dammigt. Det håller jag gärna efter löpande men just denna vinter har varit liite jobbigare än andra vintrar så det har jag legat lite efter med.

Så efter att veterinären varit här och vaccinerat tre hästar så plockade jag och Emma undan sånt som skulle städas undan, plus lite till och sedan fick dammsugaren göra lite jobb.

Men vad hände sen då – jo då kommer vintern tillbaka med förnyad och oanad styrka. Fy bövelen vad jag är trött på snö, kyla och vinter nu. Nu vill jag ha VÅR!
Igår natt och idag har det kommit massor med snö – var man än tittar så är det bara vitt vitt vitt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.