Skjut inte upp till morgondagen …

vad du kunde ha gjort idag – eller vikten av att göra som planerat, man vet aldrig vad som kan hända.

I onsdags hade Emma flera masage-hästar och kom hem sent. Vi hade bestämt att jag skulle göra det mesta under dagen inklusive kvällsfodra. Först tog jag in de två som står på box och sedan gick jag runt och fodrade de tre olika lösdrifterna. Jag hann dock inte så långt innan jag halkade på isen som låg så förrädisk under snön, ramlade såklart och tog emot mig med vänster hand/arm. Jag kände direkt att den gick av.

Min brutna handled

Jag och Nicklas åkte direkt till akuten i Södertälje. Jag fick snabbt komma till ett rum men sen var det slut på allt man kan kalla snabbt. Men till slut var det min tur på röntgen. Och ja självklart var det en fraktur och dessutom låg benen fel. Efter mycket mer väntan så kom läkaren och med sköterskornas hjälp drog benen tillrätta innan gipset kom på. Jag fick morfin IV och medel mot illamående, då jag inte tål morfin så bra. Och en spruta bedövningsmedel rakt ner i frakturen. DET gjorde ,est ont av allt.

Med gipset på

Klockan 22.45 gick jag in på akuten och klockan 04.30 var jag hemma igen 😩

Lista över saker som jag skulle gjort i onsdags men tänkte att jag lika gärna kunde göra på torsdagen:

  • Duscha och tvätta håret
  • Plantera massor med frön
  • Fylla en bur med halm till boxhästarna
  • Baka bröd

För prick 10 år sedan gjorde jag en liknande grej. halkade på isen på vårt förra stall. Men då var det höger handled som gick av. Då såg det ut så här:

I morgon ska jag berätta om min torsdag för den var inte mycket bättre …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.