Resultat

Finaste finaste bästa Cuba – två st dubbelnollor idag igen 🙂 I LC blev de placerade sjua och i LB precis utanför placering. Ju längre tiden går ju mer imponerad av Cuba blir jag.


På framridningen inför första klassen

Vi var på plats vid halv elva-tiden för att Emma ville gå banan innan klassen startade. Sedan blev det några timmars väntan på hennes första start. Framridningen var egentligen inne i en del av framhoppningen – dvs det fanns bara plats för att skritta så Emma valde att rida fram ute istället. Cuba tyckte det var mysigt att få galoppa lite ute i snön 🙂
Inne på banan gjorde Cuba en helt fantastiskt fin runda – alla språng var superfina och det flöt på i jämnt och fint tempo. Efter avslutad ritt var de 2a men petades ner och hamnade sedan på en delad 7e placering (9 placerade).
In med lilla Cubisen i transporten med lite lunch och sedan var det bara att gå banan igen, nästa klass. Sedan återigen flera timmars väntan. Denna gång behövdes inte lika lång framridning och inte heller så många språng inne på framhoppningen. Inne på banan märktes det att Cuba var lite trött och Emma fick kämpa lite. Hon kände att det inte vara läge att försöka gasa så mycket i omhoppningen men hamnade ändå på en 10e plats (8 placerade) av 35 startande.

En fantastisk början på denna tävlingssäsong 🙂

1 svar på ”Resultat

  1. Gud vad roligt!!! Grattis!!!
    Jag vet vilka Nielsens är men jag kan inte säga att jag känner dem alls. Du har rätt i att fälttävlansvärlden inte är lika stor som inom t ex hoppningen så lite pejl brukar man ha på de flesta – iaf ponnyryttarna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.