8 svar på ”Kolla vad jag kan

  1. WOW vilka skutt!!! 🙂

    NFK’s stooora gräsbana är helt underbar att tävla på – dit måste ni 😉 Vi kommer att vara i Kinda och tävla fälttävlan den dagen tyvärr – annars är det ju smidigt att tävla på hemmaplan och slippa dra iväg…
    Vi kommer inte att tävla så mkt dressyr under våren för det drar igång med fälttävlan nu snart och under påsken ska Nora åka på en tvådagars träning i Skövde för Björn Kastenman (vilken chans för en liten tjej!!!) med Supen och jag lär ju hänga med som chaufför. Hon får välja vad hon ska göra, man kan inte göra allt även om hon vill det och fälttävlan tar så fruktansvärt mkt tid och pengar så det blir det hon tävlar i första hand under våren.
    Ha en fin dag – här vabbas det…

    • Jag förstår att ni måste välja lite. Mest passa på lite på för- och eftersäsong 🙂 Vi delar ju stall med Mia och Jasmine Nielsen – vet ni vilka det är? Kanske jag har redan frågat detta … haha – minnet är bra men kort 😉
      Jasmine rider fälttävlan på dels en c-ponny som heter Poesi och dels en d-ponny som heter Hagens Andor.

      Vi tycker det är lite läskigt med gräs … men vi måste väl försöka komma över det. Jag tror nog egentligen att det skulle passa Cuba rätt så bra med stora gräsbanor men jag och Emma måste nog komma över en liten tröskel först.

      Kul för Nora med kursen 🙂

      Ha en bra dag själv och hoppas barnet/barnen blir friskt snart!!

  2. Gud vad lik han är våran Toulouse! Jag fotade Toulouse härom dagen när han också löshoppade och första blicken på Nizze trodde jag att det var Toulouse. Han är också lurvig på huvudet och benen….
    Nizze ser ut att ha hopptalang i alla fall… fast han inte kan hoppa…. 🙂

    • Ja vi har märkt att han har hopptalang 🙂 Han ska faktiskt få tävla hoppning om några veckor 🙂

      Jag gick ju in på din dotters blogg när vi ”pratade” sist och då tyckte jag också att Toulouse var väldigt lik Nizze. Många Hellekis Timjan-avkommor är väälidgt lika varandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.