Bus

Det blev en händelserik dag 🙂

Solen sken från en strålande blå himmel när jag vaknade i morse och det såg ut som … ja nästan sommar (om man blundar lite för snö- och isfläckarna). Men så steg man ut på trappen och höll på att blåsa bort 🙁

Men inte hindrade det tre tappra kvinnor som absolut skulle ute i skogen till häst 🙂
Det blev en härlig skrittur i någon timme tillsammans med mycket gott sällskap. Första gången på ca tre veckor som jag satt på ”min” ponny. Snart får jag väl göra ägarbyte på den där damen 😉

Efter härlig ridtur, som dock gjorde att man kände sig en aningens urblåst, så fixade jag allt i stallet och Lisa (en av de tappra kvinnorna) red sin egen häst i ridhuset. Efter ett tag kom hon upp igen och sa att det var dags för oss att ta fram havrehinkarna :O

Det tog ett tag innan polletten trillade ner och jag förstod att det var några busiga ponnier som var på vift …
Men säg vad inte lite havre kan åstadkomma med hungriga ponnier (fast de har faktiskt fri tillgång i hagen och alla burarna var nyligen påfyllda så hungriga … tja jag vet faktiskt inte …)  Väl inne i hagen igen fick jag och Lisa försöka laga det som var trasigt. Åh vad jag längtar tills tjälen går ur marken.

Hem och hämta dottern, äta lunch och sedan tillbaka till stallet. Emma red Kakan och jag fixade klart massor av småsaker som jag inte hunnit innan. Sedan var det dags för dressyrlektion för Emma och Nizze. Vi hade sån tur att Emmas dressyrtränare kunde tänka sig att komma förbi oss och ge lite ”sista-minuten-råd” till Emma inför söndagens tävling. Träningen gick jättebra och det var roligt att titta på.
Sedan fick jag nästan släpa med mig dottern in i bilen, ur bilen och till sist ner i sängen så trött var hon.

I morgon blir också en himla rolig dag 🙂 Emma ska, på hopplektionen, få hoppa en bana på 110cm med linjer och hindertyper som en LA-bana. Det blir lite som ett kvitto på om de är redo för LA-debuten om några veckor.  Då ska jag filma … jag lovar 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *