En ännu bättre dag på ”jobbet”

Just när man trodde att det inte kunde gå bättre … ja då smäller det till haha

Finaste lilla Kakan är i sitt livs bäst form, tror jag. Så fin, inte det minsta seg och trött, fin taktfast trav och han orkar hålla sin form. All träning under vinter och vår har gett resultat. Eller så här – all träning med honom under de snart 4 år som vi har haft honom – har gett resultat 🙂

   
                          

VINST på fina 64,07% och då ska man veta dels att 2an fick 54% och hon med sina 64% slog de flesta c- och d-ponnierna, endast 4 ekipage fick över 64%. Hon och fyra andra ekipage fick exakt samma procent. Hård bedömning den dagen.
INGA av Emmas framgångar glädjer mig så mycket som de med Kakan <3

Sedan var det dags att styra runt fina men rätt tävlingströtta Nizze på banan.  Han skötte sig exemplariskt, som vanligt. Lite trött men kämpade på bra.

          
          

Resultatet blev fina 68,14% och en andra placering. Duktigt 🙂

Sedan blev det paus under några timmar och vi kunde njuta av värmen och solen på en fin-fin anläggning. Vi hann äta lunch och fika med vänner.
Vid 1-tiden startade lagklassen och vi fick fullt upp med att hejja på lagkamrater. Emma startade som nr 2 och gjorde en kanon-ritt. In med Nizze i släpet igen och sedan hejja på resten av laget som alla gjorde, verkligen sitt bästa. Alla var supernöjda. Det var såå spännande ända in i det sista men laget VANN med rätt stor marginal till tvåan 🙂 Emma vann även individuellt och en av de andra i laget placerade sig i sin kategori. Superkul!


          

Jag avslutar inlägget med Emmas lag-ritt (filmat med min mobil):

3 svar på ”En ännu bättre dag på ”jobbet”

  1. Jättestort Grattis till så fina resultat! Så underbart roligt att Chrisby äntligen får visa vad han är född till,världens finaste dressyrponny <3.

    • Javisst är han så fin 🙂 Synd han inte är lite lite större bara – så kunde man mäta upp honom till c-ponny och tävla honom i några år till …
      Jag får försöka hitta någon liten duktig ryttare som kan ta över efter Emma. Fast hemma hos oss förstås – för vi säljer honom aldrig!!

      • Så skönt att läsa 🙂 Hoppas verkligen att ni får tag i en värdig ersättare för Emma.Och att han kan stanna hos er och få den omvårdnad och kärlek han behöver och verkligen är värd <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.