Fina duktiga Nido

Finaste goa Lilla grå. Tänk ändå vad duktig han är 🙂

Han är nog född som den eviga tvåan – av 8 dressyrstarter han han lyckats bli placerad tvåa 5 ggr 🙂

Så också igår i LB:1. Han var superfin, lugn, harmonisk, fin takt och vilade fint i steget. Inga tecken på stress (han gillar inte när det är många andra hästar runt honom när man rider – därför passar han ju så bra som dressyrponny).

Bildbevis:

 

 

 

 

 

Däremot gick det extremt dåligt i debuten i LA men men … Emma såg ut som hon vunnit högsta vinsten när hon ridit klart LA – inklusive 4 galoppombyten av lilla grå … ja man kan ju liksom inte annat än älska honom. Här kommer en liten film-snutt på ”eländet”. Han har EXTERMT lätt för byten och vi har verkligen jobbat så hårt med att lära honom låta bli men han gör det så fort han blir för trött. Nästa LA blir som enda och första klass! 😀

2 svar på ”Fina duktiga Nido

  1. Hej! Kul att det går bra! Super rolig blogg att följa! Har lite frågor:
    -hur har ni råd med alla hästar och allt?
    -betalar Emma någonting själv? Vem betalar vad?
    -gillar ni märkesprylar?
    Tacksam för svar!

    • Hej Linnea 🙂
      Vi har våra hästar på ”egen” gård (vi hyr gården men bor inte där) och det är därför vi har råd att ha så många. Dessutom jobbar jag med hästarna, vi har inackorderingar, liten ridskola och så köper vi unga hästar som vi utbildar och säljer (www.ponnyteamet.se) Annars skulle det inte gå.
      Emma går i skolan och all tid som inte går åt till ridning går till skolarbete – hon kan inte jobba och betala för hästarna. Däremot om hon vill ha något speciellt (som t.ex hennes dyra hjälm) så får hon spara av födelsedagspengar och dyl och betala själv.
      Jag bryr mig inte så mycket om märken men Emma är väl som barn är mest – gillar att ha vissa märken … bara för att liksom.
      Hoppas det var svar på dina frågor 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.