Vila i frid

Lilla älskade mamma – vila i frid

För bara en månad sedan blev min mamma sjuk och inlagd på sjukhus – hon hade vätska i ena lungan och kunde inte riktigt andas ordentligt. Sedan åkte hon lite in och ut med samma symtom/besvär under veckorna som kom. Igår morse, tidigt, fick hon en hjärtinfarkt och gick bort. Läkarna hade konstaterat en obotlig cancer i både lungor och lever. Vi som är kvar är ändå, trots chocken, tacksamma över det snabba slutet. Hon var en otroligt frisk människa i HELA sitt liv, tog inte ens en alvedon vid huvudvärk, hon skulle ha hatat att ligga sjuk, vara beroende av andra, ta mediciner m.m som en behandling av cancern skulle ha inneburit.

Sorgen och saknaden är stor! Men hon lever ändå kvar både i vårt minne men också som en del av oss. Hon har lämnat massor av sig själv i arv, inte minst till mig.

4 reaktion på “Vila i frid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.