Är det inte slut på oturen snart?

Ja DET undrar jag faktiskt …

Inte nog med min j-la arm utan nu har Emma skadat sig också 🙁 Igår kväll när vi kom hem från stallet så skulle hon hjälpa Nicklas med middagen. Hon skulle skära av en bit margarin och tappar hela kniven rakt ner på foten med spetsen före. Det blev ett djupt jack som vi åkte in och fick ihoplimmat. Hon gick in i chock här hemma och somnade sedan av det hela i väntrummet på sjukhuset. Stackars liten tjej 🙁
Idag är hon hemma från skolan eftersom det gör så ont att gå. Hon får dessutom inte rida på 4-5 dagar.

Vet ni – nu tycker jag att det räcker med otur, nu får det gärna bli vår, varmt och komma lite goda och glada nyheter … eller ja i alla fall inte fler dåliga!! TACK så mycket!

Något roligt har jag i och för sig att berätta om – jag har fått två napp på mina annonser om att jag söker tävlingsgroom. En tjej som jag känner till och en helt okänd 🙂 Den ena kommer ut till oss i helgen och hälsar på. Mycket roligt 🙂

8 reaktion på “Är det inte slut på oturen snart?

  1. Men oj! Tycker det låter som att ni varit skadade och sjuka nog för resten av 2013!

    Håller tummar och tår för att både människor och hästar kan få vara friska någon gång…

    • Jag kan faktiskt mocka nu – men jag får inte bära någonting tyngre än 1 kg med min skadade hand – i ytterligare 6-10 veckor. Så jag kan inte tömma kärran när jag har mockat, kan faktiskt inte ens flytta den från boxen 🙁
      Nicklas åker till USA på lördag (borta i 10 dagar) så jag kommer garanterat behöva hjälp 🙂 TACK snälla!

  2. Nej nu får det verkligen räcka!! 🙁 Och att dessutom ha sån otur att man blir skadad UTAN att någon häst är inblandad! Krya på er båda två!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.