Glad

Varje kväll när jag nattar stallet och samtidigt släpper UT mina egna så är jag så glad 🙂 Glad över att dom inte behöver stå i en tråkig box hela natten utan för gå runt i sin hage, småmumsa på gräset och röra på sig så mycket de vill.
Ja Nido får ju tyvärr stå på box eftersom han inte får gå i vanlig hage än utan står kvar i sjukhage och går själv. Och att släppa ut honom ensam i en sjukhage hela natten känns inte bra. Men så fort han får gå i en vanlig hage igen så ska han också få gå ute på nätterna. Detta med att vända på dygnet och låta hästarna vara ute på nätterna och vila en stund i box på dagtid är bland det bästa jag har gjort. Just nu när det är så fint väder så har jag dem inte inne alls länge – Cuba går inte in alls och Silvia står bara inne en liten stund innan Emma ska rida/träna. Sedan när det blir sämre väder så kan jag ta in dem en lite längre stund.
Rocky kommer ju också att bo på box på nätterna och stå i hage på dagarna men jag ska verkligen försöka se till att det blir riktigt långa dagar ute.

6 svar på ”Glad

    • Jag är såå nöjd med det. Än så länge har vi haft så himla fint väder så de är ute dygnet runt. Redan förra hösten/vintern gick mina hästar ute natt och inne dag och jag tyckte det var toppen. Till och med gamligen på 18 år som bott på box hela sitt liv trivdes som fisken i vattnet med att få vara ute så mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.