Tillbaka på ruta 1

Tyvärr fick vi skjutsa tillbaka Rocky till Strömsholm idag. När jag kom i morse så var Rocky väldigt halt, mot att ha varit helt ohalt sedan op. Jag ringde Strömsholm och dom bad mig komma. Efter lunch hämtade jag Emma från skolan, vi lastade och körde iväg. Väl där fick vi träffa den vet. som op Rocky förra lördagen. En mycket kompetent vet! Dom röntgade hans hov från alla möjliga och omöjliga vinklar, satte en kanyl och försökte få upp vätska från bursan. Det kom inte upp någon – och det är positivt!

Enl vet. fanns det två olika scenarion:
1. en ny infektion i hoven – INTE bra
2. Rocky har ont i djupa böjsenan – mycket bättre och helt väntat.

Som det ser ut nu så är det scenario 2 men Rocky fick stanna några dagar, dels för att vara helt på den säkra sidan och dels för att han kommer behöva en specialsko. Hovslagaren fixar det imorgon. Och sedan vill de se att han är bekväm med den skon. För att läkningsprocessen ska bli så bra som möjligt så behöver han röra sig lite, så inte senan växer ihop med strålbenet. Och röra sig kommer han ju bara att vilja göra om det känns okej.

På vägen till Strömsholm hann min hjärna med en väldigt stor mängd olika scenarion – alla var HEMSKA! Jag är nog mest rädd för att försäkringen ska slå i taket och jag måste VÄLJA …. hua :'(

Du MÅSTE bli bra – lilla vackra svarta skönhet!

2 svar på ”Tillbaka på ruta 1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.