Den veckan gick fort

Åsså är det fredag kväll igen och hela veckan känns som den bara blåste bort …

Rocky-ponken är hemma igen och ”Drottningen” är levererad till sin nya familj 🙂

Rocky har fått en klack i trakten på sin ”onda” hov – vilket medför att han inte trampar igenom djupa böjsenan så mycket. Det ska i sin tur medföra att det inte gör så ont och att han ”vill” röra på sig. I en vecka ska han stå på box och inte röra sig, äta Metacam och bara kontrolleras att han inte är halt. Från och med nästa torsdag ska han promeneras för hand 3 x 5 minuter. Detta ska sedan utökas med 5 min för varje vecka och om 4 veckor ska han tillbaka för nya beslag. OM allt går som det ska förstås! Vi ropar inte hej förrän vi är över ån …

”Drottningen” (Silvia) är såld till en jättegullig familj i Heby. Där kommer hon att få ett toppenliv 🙂 Jag och Emma åkte iväg med henne dit nu ikväll – resan dit tog 3 tim 15 min och resan hem tog 1 tim 45 min – dels på grund av fredagstrafiken och dels på grund av vädret 🙁

Denna vecka har jag kört EXTREMT mycket bil med transport – fram och tillbaka till Strömsholm både måndag och torsdag. Fram och tillbaka Heby i dag och i morgon åker vi till Rånäs och hämtar hem en 3-åring  till Emma. Mer om ”Prinsen” (som han kallas) kommer inom kort.

Nu ska jag ha en kort, kort ledig fredagkväll och i morgon ska jag bygga lite på ligghallen på stallet. Vi sak dela ligghallen i två delar – en sto-sida och en valack-sida 🙂 Några nya inackorderingar är ingång 🙂

1 svar på ”Den veckan gick fort

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.