Spännande vecka

Ja nu är det mer eller mindre en vana för den svarta skönheten att gå ut i sin hage. Dock åker han direkt in om han busar för mycket! Han är bara ute när jag är på stallet.

I tisdags åkte vi till Karlslundsgård Träning och Rehab med Rocky. Vi ska åka dit ca 2 ggr/v och Rocky ska stå på vibraitonsgolv och få träna i vatten. Detta ökar chanserna att han ska bli 100% bra igen. När han står på vibrationsgolvet så ökar det blodcirkulationen i hovarna och det i sin tur påskyndar läkningen av skadan. Två gånger denna vecka har han stått på vibrationsgolvet och på tisdag i nästa vecka är det dags för vattenträning. Det ska bli såå intressant. Vattenträningen medför att han tränar sina muskler med minimal belastning på senor, ligament och leder.

Igår och idag har det snöat en hel del 🙁 Tycker det räcker nu faktiskt!

Prinsen har nu löshoppat för femte gången och han börjar förstå lite vad han förväntas göra 😀 Han är duktig och har en mycket fin teknik men behöver en del drivning från spöföraren för att ta för sig. Men har försöker aldrig smita undan arbete utan vill göra rätt och det är roligt vad man än göra med honom 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.