Ledig :)

Jag har haft hästledigt ända sedan i fredags eftermiddag … ivermectin dose alpacas kan ni tänka er 🙂

Jag åkte med min älskade man och hans företag till Vilnius, Litauen. Företaget firade 30 år och hela gänget med respektive var med. Vi hade en otroligt trevlig helg. bird mouth open air sac ivermectin Vilket fantastiskt roligt gäng!

Självklart stökade det till sig sista kvällen innan jag skulle åka, en av ponnyerna på sto-lösdriften rymde och rymde och rymde. På fredag morgon var vi helt villrådiga och visste inte hur vi skulle lösa det hela. ivermectina tomar quantos comprimidos por dia Det blev en extremt stressig morgon/fm och när jag väl kom hem och iväg till arlanda var jag så stressad så det var inte klokt. Men helgen har ändå avlöpt relativt bra – för dem på stallet alltså – även om det blev en del nya incidenter.

I onsdags åkte vi till Skråmsta och hämtade en ponny (som Emma fått låna). Den kom direkt från Irland och på fredagen var Bella snäll och åkte till kliniken och mätte honom. Emma har testat att rida honom och han är verkligen en ponny med mycket power i. Han är 18 år och har gått 120-klasser så sent som förra året med bra resultat. Jag tror att han kan lära Emma en hel del. Han heter Zam och är finns en liten filmsnutt när Emma rider första gången:

1 svar på ”Ledig :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.