Datorn sprängs

snart av alla bilder på lille Aragorn 🙂

Aragorn11
Aragorn10
Aragorn9 Aragorn8
Aragorn7
Aragorn6
Aragorn5 Aragorn4 Aragorn3

Vi sätter på honom ett hundsele när vi ska leda dem till gräshagen. Precis utanför fölboxen finns en liten grushage där de får vara från utsläpp till intag men mitt på dagen är de i gräshagen under några timmar. Hundselet är dels lite lättare att sätta på och ta av honom och dels har man ett rätt bra grepp om honom när vi leder och när vi känner igenom honom dagligen efter sår odyl. Av andra har jag också fått veta att när de senare börjar stegra så är det enklare med ett sele.

Han är verkligen helt bedårande söt och perfekt! Jag tror dock att han är ganska liten men vad gör väl det 😀

2 svar på ”Datorn sprängs

  1. Han ser jätte fin ut 🙂

    Smart med hundselen! Jag hoppas på att upp och nervänd grimma ska fungera bra som sele, har sett flera som använder det och verkar trevligare än att leda i grimma när de är små..

    Grattis till fin ritt med unghästen!

    • Ja jag fattar inte hur man får på en grimma på dessa små vilda varelser och skygga är de också. Hundselet är tillräckligt svårt. Idag fick han sig en liten ”resa”. När vi skulle leda upp dem igen till boxen så fångade vi Cuba först, såklart. Sedan tog jag grimskaftet som jag fångat Cuba med och gav till Emma som fångade Aragorn. Varpå Cuba drar iväg :O och såklart följer han efter. Det var ju bara för Emma att släppa. Så sprang dom runt runt runt i hagen med ett grimskaft efter sig … kändes sådär säkert 🙁 Knäpp mamma det där!
      Men till sist med en muthink så fick vi tag på Cuba igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.