Lång och rolig helg

Ja så är man hemma från sitt första hopp-meeting och åhhh vad roligt det var 😀

Dock började det lite mindre bra – först och främst vaknade jag med migrän och det fanns ingen chans att jag skulle orka åka med Cuba och Aragorn till seminstatione. Och med facit i hand så var det en välsignelse att vakna med migrän just den morgonen!

Framåt lunch åkte jag och Emma till stallet för att påbörja all packning, duscha häst osv osv. Vi hade som plan att lasta och åka vid 15 och vi kom iväg vid 15.15 – kändes bra 🙂 Dock var flickorna hungriga så vi började med att äta lite från McD i S-tälje. Sedan rullade vi stadigt vidare. Jag valde vägen som går via Nyköping. När vi hade lämnat motorvägen började varningslampan för överhettning av motorn lysa … IGEN!!! Det var bara 1 månad sedan jag fått en helt ny kylare. J-la SKIT!! Jag stannade så fort jag hittade en mack, gick in och köpte kylarvätska men kylarbehållaren var helt full, faktiskt överfull. Lät motorn kallna lite och åkte sedan sakta vidare. På något vis med många, många pauser kom vi faktiskt hela vägen fram till tävlingsplatsen. När vi kom fram lastade vi av ponnisarna och lät dem komma in i sina boxar. Tjejerna plockade ur all packning och gjorde iordning medan jag och Peppe (Julias pappa) kollade på min bil. Peppe är bärgare och kan såklart en hel del om bilar. Hans gissning (kvalificerad!!) var att topplockspackningen var paj. Jag ordnade en hyrbil och Peppe skjutsade mig till Katrineholm där jag hämtade den. Dagen därpå hämtade bärgaren min bil 🙁
3e ggr på 3 1/2 år 🙁

Dagen slutade med att jag och Emma åkte till en mysig liten stuga som vi hyrt ca 20 min från tävlingsplatsen. Dock sov vi inte så gott – alltid svårt att sova första natten på nytt ställe.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.