Meeting

I morgon rullar bilen plus två ponnier (en egen och en kompis) till Vingåkers hoppmeeting. Något som Emma längtat efter i flera år! ÄNTLIGEN blir det av. Eftersom detta meeting sammanfaller med dressyrmeeting på Gripen har vi i fyra år i rad prioriterat Gripen då vi haft bättre dressyrponnier än hopponnier. Men nu så … 😀

Men innan dess har vi lite andra roliga bestyr – Cuba och Aragorn ska ut och ”lufta” vingarna haha. De ska avlämnas på seminstationen. Min dröm har ju länge varit att betäcka Cuba med Rocky men eftersom det inte längre är aktuellt har jag haft sånt sjå med att hitta en ersättare. Men så … får jag presentera:

Fredbo´s Garmin SPH 207
född 2009
e: Gagarin
u: Bohemo Iris
Garmin

Men kolla så lik Rocky han är 😀 De är till och med lika stora. Han är en dansk sportponny.

1 svar på ”Meeting

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.