Mitt hjärtas ponny <3

Den 27 oktober 2013 kvalade Emma och Rocky till nationella starter i dressyr
rocky_gripen_lord7

Den 1 nov 2013 trampar Rocky in en spik i en bakhov och vi tror att nu är det kört. Efter månader av sjukbox och senare vattenträning så lyckas han den 31 mars bli årets hingst på swf kvalitetsboksvisning.
DSC_5651

Sedan kom det riktiga bakslaget – han visade sig ha en bencysta i ett bakknä :'(
Han är värdelös som avelshingst och det finns inga garantier att han håller för vidare ridning heller.

Igår startade Emma och Rocky i en LB:1 och det blev deras mest felfria runda någonsin. Det fanns faktiskt inte något alls att klaga på – och det tyckte domaren också – 70,69% och en 4e placering.
Det är väldigt troligt att mitt hjärtas ponny aldrig mer kommer att starta med mitt hjärtas barn <3 Men förhoppningsvis får han ett fortsatt liv som tävlingsponny med någon annan.

Vissa hästar lämnar liksom ett stort avtryck i livet och detta är precis en sådan häst. Han lämnar få oberörd, alla älskar hans yttre när man ser honom och när man sedan lär känna honom så älskar man honom bara ännu mer <3
Fina vackra älskade Elphins Roquefort RP 174 – du som skulle bli min framtid blev inget mer än en kortare parantes men du har tagit den allra största platsen i mitt hjärta och där ska du få leva för evig tid <3

rocky_j&J_1Jag gråter när jag skriver men det är dags att lämna vidare till någon annan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.