Skada och en såld ponny

Alida är såld och har redan åkt iväg till sitt nya hem. En jättegullig familj i Tierp – där kommer hon få ett guldhem. TACK för den här tiden fina mirakelponny <3

När vi var uppe i fjällen gjorde Emma illa sin fot och när vi kom hem åkte vi till akuten för att röntga den – jag var helt säker på att det var något. Men icke – läkaren sa att det inte var något. Men ända sedan dess har Emma gått och haft ont i foten och nu tog vi tag i saken. Det visade sig att det är en ledbandsskada både i Deltat och i Gaffelbandet 🙁 Vila, värme och tid är det som gäller nu. Men hon får i alla fall rida – som tur är!!

emma
Den vackraste lilla plutten <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.