Flytt nr 2

Sådärja – nu har vi flyttat på riktigt! Det gick så galant och fort så det är inte klokt. Redan på fredagskvällen påbörjade vi en omgång med möbler och kartonger.

På lördagsmorgonen körde Lisa ut Emma för att ta hand om hästarna medan vi andra packade in resterande möbler och kartonger. Redan före lunch kunde i påbörja resan till gården. Tyvärr var det kallt och blåsigt. Framme på gården packades allt ut och sedan grillade vi korv och hamburgare.

På söndagsmorgonen vaknade vi till jordens vackraste väder. Det kommer bli lätt att vänja sig vid utsikten här kan jag lova. Det är UNDERBART!! För varje minut här trivs jag bättre och bättre. Huset är underbart gulligt, inte stort men lagom för mig och Nicklas. Stallet är ljust, trevligt, modernt och det är lättjobbat. Det finns mängder med utrymmen för allt ”bös” man har samlat på sig under årens lopp. Jag fullkomligt älskar tystnaden här ute och att man är så ensam. Idag har jag inte ens sett några andra människor än dottern, mannen och killen från Telia (som installerade bredband). Vad sägs om det? Så skönt! Jag har inte behövt sätta mig i bilen öht och ändå har jag umgåtts med hästarna hela långa dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.