Ifrågasatt

Det kom en kommentar som lite ifrågasatte mig/oss 🙂 Jag tror att den större delen av mina läsare är mina vänner eller i alla fall på något vis känner mig och min dotter. Men ibland dyker det upp läsare som inte känner oss IRL. Det är ju såklart jätteskojigt! men då kan man ju också bli ifrågasatt och det är jag ju inte så van vid. Denna läsare tycker inte att nöta kombination med Zammie skulle vara en bra lösning och tycker att Zam ska få trappa ner på tävlandet. Och ja – vid en första anblick i min blogg så kan det nog tänkas att man tror att vi tävlar ihjäl oss och ponnyerna.

Vår plan med Zammie-boy detta år:

Lugna puckar på lägre nivå – LA och LB på inomhus-delen av säsongen. LA och Msv B utomhus och OM det fungerar – försöka ta den sista delen för att få rida utomhus-SM (dvs en start i en inverkans-klass och där få över 21p). MEN om Zam på något vis visar att nej han vill inte vara på den här höjden något mer – ja då slipper han. Oavsett så ska han ner i klasserna till nästa år.

Efter SM i nov förra året fick Zam vila länge. Han gick på vår lösdrift och var bara häst under flera veckor. Efter SM i dressyr med Prinsen fick han vila – ännu längre. Vi tävlar inte ihjäl vare oss själva eller våra ponnyer. Däremot har vi höga ambitioner och vill nå långt! Men vägen dit går aldrig över några hästars eller ponnyers väl och ve!!

Alla som känner oss vet att hästen alltid kommer i första hand. Det är också anledningen till att vi har sålt en del av ponnyerna lite väl fort. Om de visar att de inte vill vara tävlingshästar – ja då hittar vi ett annat hem till dem. Och det är ju ofta vi som ”förlorat” på det (rent ekonomiskt).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.