Hej då – igen …

Det blir många farväl just nu. Exsus Hope har idag levererats till sitt nya hem. Jag önskar hennes nya ägare stort lycka till med en otroligt fin fölunge!

Vi körde henne dit – och på resan tog vi med oss Cuba så att Hopes första längre resa skulle bli en bra och trygg upplevelse. Båda två gick rakt på transporten och stod sedan fint hela resan, som tog 2 1/2 timme. När vi kom fram lastade vi ut båda och ställde in dem i en box tillsammans när vi skrev papper. Sedan var det dags att åka hem igen med Cuba. Hope ropade lite när vi gick ut ur stallet men Cuba sa absolut inte ett ljud. Gick rakt på transporten och stod som ett ljus hela vägen hem. Väl hemma lastade vi ur och släppte sedan ut Cuba i flocken igen. Inte ett ljud eller en gnäggning. Cuba vet verkligen när det gäller på riktigt. Flocken och flocken förresten – rätt desarmerad flock dock ?

Tulci fick lymfangit av sina sår ?? Så nu är det pc som gäller, 2x30min promenader och inne på box på nätterna. Lilla skruttan ❤❤

Tack fina lilla Hope för den här tiden – hoppas du får ett bra liv och får visa upp vilken otroligt fin liten varelse du är ❤❤❤

DSC_9401 DSC_0133 DSC_0199 DSC_0051 DSC_0128

Nu när alla mina uppfödningar är sålda så ångrar jag lite att jag inte betäckte Cuba i somras. Men nästa vår ska jag betäcka alla tre ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.