Flitig

Ja flitiga har vi varit men inte på att uppdatera bloggen 😜

Stor del av sommaren har gått utan att jag har uppdaterat men det beror mycket på att jag har så mycket att göra på sommaren. Vi hann dock med lite semester också. Jag och maken firade 20 år som gifta och åkte iväg till Champagne i Frankrike tillsammans med goda vänner som firade 30 år som gifta 😊

Det blev en otroligt härlig resa. Och många goda flaskor fick följa med hem.

Under tiden höll Emma ställningarna här hemma med alla hästarna och djuren på gården. Strongt gjort!

När vi kom hem igen blev det lite jobbiga beslut som skulle tas … Emmet har visat att han inte längre riktigt är med på noterna så vi valde att låta honom somna in. I och med det blev Bitcoin ensam (resten av hans hagkompisar är på sommarbete hos Bella) och då bestämde jag mig för att åka och hämta Aragorn och låte dem gå ihop fram tills resten av gänget kommer tillbaka. Det var bara det att Bitcoin inte var så snäll mot Aragorn. Vi gav det ett dygn men när det inte blev bättre så körde jag tillbaka Aragorn till Bella och Bitcoin får nöja sig med att gå själv. Det är lite trist. Jag hade tänkt mig att han skulle gå i flock åtminstone tills han blir fyra men men …

Av de lite roligare sakerna som hänt är att Emma kommit igång och träna med Tate och det är bara såå himla roligt. Vilken fantastisk häst vi har köpt 😍

Nido har varit i några månader hos Bella på inkörning och under tiden fick han en fångkänning 😞 Eftersom vi inte har några hagar utan gräs kände jag att jag ville sälja honom då det inte är ett hästliv att gå i en fyrkant bara. Bella och hennes familj har blivit så förtjusta i honom under tiden han har bott där så de valde att låta honom stanna. INGET kunde göra mig lyckligare:

Kolla bara – Nido med sin nya ägarinna – lilla söta Villemo ❤

Tänk att han får tillfälle att ge all sin kärlek till ytterligare ett barn. Eg var ju min plan att han skulle få leva här på gården hos oss resten av sitt liv men att gå i en liten grusad fyrkant i många år till det är inte ett värdigt hästliv. Bella har en shettis som Nido går ihop med och de har det bästa av världar. Så underbart lösning ❤❤

1 svar på ”Flitig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.