Tiden går

Nu har verkligen vintern kommit på allvar. I morse när jag klev upp var det -15 gr ute och på isen, som nu ligger tjock, hade några fiskare slagit ”läger” och till och med tänt en eld 😂

Dagarna går och den ena är mest lik den andra – jag klagar dock inte utan jag har ju min lilla häst som jag är så barnsligt förtjust i. Underbar gentleman. Pigg och glad och gör mest som jag vill men ibland har han egna åsikter också 😂

På tisdag åker jag en sväng ner till Skåne och ska dels umgås med goda vänner och dels besöka swb’s bruksprov. Det ska bli jättroligt. Vilken tur jag har som har Emma som är hemma och tar hand om hundar, hästar och gården 😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.