Många frågor

Besvikelsen har börjat lägga sig (födelen med att ha en hjärna som jobbar på högtryck för jämnan) men istället har alla frågorna börjat poppa upp.

Ska jag behålla
Orkar jag lägga tiden, engagemanget, pengarna på honom under ett år till
Är det bättre att kastrera
Ska jag betäcka mina egna ston i år och därmed ligga ett år före alla andra

Ja … hjärnan jobbar för högtryck

2 svar på ”Många frågor

  1. Regga honom som Welsh (om han har 12,5% welsh i sig) och lös licens på honom, så kan alla som vill betäcka med honom!
    Tro på dig själv.
    Lycka till!!

    • Tack.
      Jo han har ca 25% welshblod. Ulk är ju 50% welsh 50% hbl. Tanken har ju slagit mig. Jag tror på hans stam men så ska ju själva individen vara tillräckligt bra också. Vilket man aldrig kan veta. Jag tror att vi behöver mer såndana här ponnyer i ridponnyer i Sverige. Det går åt allt ädlare ponnyer medan barnen/människorna blir allt större.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.