Jag läste något intressant

Egentligen inget nytt men av en ”kändis” och med många ord. Jag skriver under på exakt varje ord hon skriver, Anna Hassö:

Framtiden

En av våra hästar har fått en konstig skada, vi tror oss ha lokaliserat var den finns och vi tror att det är en mjukdels-skada. Till saken hör – detta är en häst som större delen av sitt liv gått ensam i liten hage. Skadan uppstod på en träning. Om hästar går på små ytor utan sällskap så tränas de här små musklerna inte upp, de musklerna som antagligen hade gjort att just den här hästen inte hade skadat sig på den där träningen.

Ergo/not to my self: Föd upp dina egna hästar, köp inte hästar som inte fått gå i flock i ordentliga hagar för de ÄR helt enkelt inte tillräckligt hållbara för den hästhållning vi har här PUNKT

Jag vägrar ha häst i små fyrkants-rutor! Helst vill jag ha alla på lösdrift men det går inte, tex hingsten kan inte gå ihop med andra men han har åtminstone en stor kuperade hage som han till fullo utnyttjar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.