Vilken häst-fest

Ja nu är VM slut men åhh vilka dagar det har varit. Som att frossa – fast i hästar. Guldmedaljören blev en ung tysk tjej med en alldeles otrolig häst. Det är lite extra roligt när det är en ung och dessutom tjej som lyckas. Silver gick också till en yngre förmåga, men det var en kille från Schweiz och bronset gick också till Schweiz. Bästa svensk blev nykomlingen Fredrik Jönsson som tidigare har varit framgångsrik fälttävlansryttare. Lite roligt att Fredrik och Peder gått i samma skola och i princip växt upp tillsammans.

Ja roliga dagar har det varit men nu är det tillbaka till vardagen. Tyvärr har min nack-värk inte blivit bättre utan snarare värre – nu gör det även ont i armen 😩

Ikväll ska Emma träna för Ida igen – det ska bli roligt! På den här fina killen ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.