Paus

Ja det blev blogg-paus i dryga veckan och även lite paus över huvud taget. Jag har inte fått mycket gjort. Det vanliga men inte så mycket mer. Ibland behöver man det också …

Idag är det den näst sista dagen på oktober och först idag regnar det. Tänk – nästintill hela oktober utan regn. Tror det har regnat någon annan dag i okt. men inte så mycket. Det går fortfarande superbra att köra både traktor och fyrhjuling i vinterhagarna utan att knappt göra märken i marken. Det är helt otroligt.

Häromkvällen fick vi leverans av stora delar av vinterns foder. Jag har köpt från Norrland via en tjej som köpte häst av mig i somras. Det känns skönt och tryggt att ha hela gårdsplanen full med vita stora ”bollar”.

Bitcoin har varit iväg på en till hoppträning och även den gick som en dans. Men då lyckades han även checka av två andra saker på sin unghäst-utbildning 😂
1. tappa sin ryttare
2. dela ridhuset med flera andra ekipage

Han skötte bägge delarna med bravur. Först blev han lite paff och en aningens skrämd av att Emma ramlade av, han stannade framför ett hinder. Han sprang några steg men stannade sedan och stod still tills jag kom fram. Efter avramlingen styrde de på hindret igen och då tittade han inte ens. Helt obrydd. Han är verkligen en riktigt liten stjärna! 🌟 😍
Vad gäller att dela ridhuset så blev han först rätt så ofokuserad men det tog inte lång tid så fick Emma hans fokus på rätt kurs igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.