Ridning och bra besked

Ja nu har jag börjat rida igen efter min lilla paus. Mysigt och roligt, som vanligt. Igår var jag på en lite längre tur med Frillan och han var pigg som tusan 😂

Jag har varit på magnetröntgen och i fredags fick jag träffa läkaren och fick besked att jag INTE har diskbråck i nacken – YES!! Jag har åldersförändringar i nacken som gör att det är litet trångt och vid överansträngning så blev det helt enkelt en inflammation som retade nerven. Därmed den outhärdliga smärtan. Det fanns inga begränsningar i vad jag får göra men han tyckte jag skulle ta det lite lugnt med just släggan 😂😂. Och ja, okej då – det kan jag väl lämna över till mannen.

Vi har gjort mask-prov på hästarna och flera av de yngre hade väldigt lite mask – det känns som ett mycket bra kvitto på att allt slit med hagarna ger effekt. Vi mockar alla hagar utom den största sommarhagen. Ingen häst hade mer än 650 EPG. Av 14 hästar är det bara 6 hästar som behöver avmaskas, varav 2 av de 6 är föl.

Nä nu ska jag sluta med datorn och bloggande och istället gå ut i det fantastiska höst-vädret – ha en trevlig dag alla 😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.